bijna in de lucht..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van sylviadgh - WaarBenJij.nu bijna in de lucht..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van sylviadgh - WaarBenJij.nu

bijna in de lucht.....

Blijf op de hoogte en volg

07 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam

lieve mensen,

hier dan ook een weblog van mij. morgen begint de reis. eerst via miami naar costa rica en dan na een nachtje slapen met de bus verder naar panama-city. dit tweede gedeelte duurt nog eens 18 uur, dus er is genoeg tijd om mn onderzoeksvoorstel weer eens te bekijken....

maar nu eerst de voorbereidingen. deze zijn dit keer beter dan ooit (koffer is al gepakt en zelfs geld is al gewisseld), zou wijsheid inderdaad met de jaren komen??

• 07 Januari 2007 - 21:50

Julia:

all the best my sweetie ... am feeling with you right now, backpack is ready as well...
    xx

• 08 Januari 2007 - 10:36

Thomas:

Good luck dear Sylvia, make them Silly in Pnanama...my backpack is not ready yet, busy with some last modifications on my research plan and adding the last title to my Annotated B. But will leave on wednesday by boat!
    x

• 08 Januari 2007 - 20:17

Cor Matty:

perfect city to start "trip" ;peanuts.H.stopped over here in THe H.
    CU

Sinds begin januari ben ik in Panama om 3 maanden onderzoek te doen voor mn master antropologie. mijn onderwerp is rural youth en het leven op het platteland, en de eventuele wens voor migratie naar de steden/ buitenland.