arrived! - Reisverslag uit San José, Costa Rica van sylviadgh - WaarBenJij.nu arrived! - Reisverslag uit San José, Costa Rica van sylviadgh - WaarBenJij.nu

arrived!

Blijf op de hoogte en volg

09 Januari 2007 | Costa Rica, San José

hola amigos!

pffffff.... that was quite a trip. the fact that im absolutely terrified of flying didnt help much either.... fortunately little turbulation this time.

im in san jose now and will decide after a nice night of sleep whether i go to panama tomorrow or the day after.

first reaction: its colder than i expected!!!

• 09 Januari 2007 - 08:34

Froukjje:

hee sylvia... je bent er! nu kan t allemaal beginne. ben benieuwd naar je eerste belevenissen in panama. succes en plezier! kus froukje

• 09 Januari 2007 - 10:55

Zusje:

Zus, thank God (letterlijk) voor het-nauwelijks-turbulerende-vliegtuig! Geniet van de zonnestralen (ook al is het 10 graden kouder dan verwacht) en succes met de volgende reis!
    Tot spreeks vanuit Panama!

• 09 Januari 2007 - 12:13

Renée:

Ha! je bent er bijna....! En wat goed deze site! Veel plezier!
    xx renee

• 09 Januari 2007 - 18:31

Daddy:

En nu lekker bussen .... 15 uurtjes lang! Geniet ook hiervan en we blijven op de hoogte; mede via dit medium.

• 10 Januari 2007 - 08:42

Maya:

Lieve Syl,
    Helemaal verrast nu al iets van je te horen!!! Hoop dat ook het tweede gedeelte van de reis goed is gegaan... Ik wens je nogmaals heel veel plezier en succes, maar het gaat natuurlijk helemaal goed komen met je!!!
    Dikke kus

• 10 Januari 2007 - 12:45

Anne:

Hey skatje!

Heel blij om te horen dat je goed aangekomen bent! Hoop dat het vervolg ook goed gaat... Hier alles ok, begonnen aan de 2e dag training :-(

Kus!

• 10 Januari 2007 - 16:35

Astrid:

Hee sylvia, troost je, hier regent het heeel vaak. heel veel plezier daar! groetjes

Sinds begin januari ben ik in Panama om 3 maanden onderzoek te doen voor mn master antropologie. mijn onderwerp is rural youth en het leven op het platteland, en de eventuele wens voor migratie naar de steden/ buitenland.