Panama!
10 Januari 2007 | Panama, Panama-stad
En nu dan eindelijk op de plaats van bestemming: Panama! Wat een drukte hier op straat!!! Op dit moment oogt het allemaal erg chaotisch en kan ik mn weg nog maar moeilijk vinden. Vanaf het appartement waar ik de komende tijd woon (echt heel relaxed, geregeld door m´n eerste Panamese vriend Emilio) naar het centrum ging net al helemaal niet goed. Toen ik de eerste de beste bus pakte eindigde ik in een dorpje ongeveer 10 km vanaf de stad. Dus ga nu maar weer wijs dingen vragen als ik het niet zeker weet....
De busreis was een interessante tour. Vooral de grensovergang. Eerst in een hokje om een stempel te krijgen voor het verlaten van Costa Rica, daarna 100 meter lopen over een hobbelweggetje met enorm veel eetkraampjes en mensen die voorbijgangers begroeten. Tenslotte naar een tweede hokje wat dan de ingang van Panama is. So easy!
Op dit moment ben ik weer lost (vandaar dat ik hier maar even een lonely planet check do), dus ga zo maar even vragen hoe ik in het nieuwe & oude stadsgedeelte kom...
Heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes!!!
11 Januari 2007 - 08:58
Anemoon:
He Sylvia, goed om te horen dat je bent aangekomen in Panama. Dat lost gevoel ken ik precies, ik heb na 1,5 week in Pune nog steeds vaak dat gevoel. Komt wel goed denk ik.. veel succes met je onderzoek!
11 Januari 2007 - 09:12
Mirjan:
hebben ze daar geen VVV met plattegrondjes? mooi dat je een appartementje hebt; geweldig! Veel succes deze week met je weg vinden!! Snel foto's van Panama erop; ben erg benieuwd..
Liefs Mirjan -
11 Januari 2007 - 22:04
Han:
Hey sweet landlady, I am a bit suprised that you maintain your site in NL language... Think about the inti's Not all of them can read AND understand the ggggggthing;-) Very good to hear from you today, you landed really well! Have fun, be productive and just enjoy the experience totally. -
12 Januari 2007 - 23:11
Erik:
ej sylvia, goed aangekomen gelukkig!! succes met de weg vinden en vooral veel plezier met verdwalen, en een groet uit beiroet! -
16 Januari 2007 - 10:35
Eva:
Dag lief vriendinnetje, Heb je je weg al een beetje gevonden ondertussen? Ik blijf t een apart idee vinden dat jij nu rondloopt waar ik eh... 2 maanden geleden (ofzo) was. Als je drukte en mensen zat bent kun je heel makkelijk naar een eilandje voor de kust van PC gaan voor een dagje. Of het Natuurreservaat in dat midden in PC ligt. Beide erg mooi en zeker de moeite waard.
Succes, en geniet ervan!!
Liefs
ps. Vergeet je niet dat t allemaal hele aardige mensen zijn die je graag willen helpen. Stuk voor stuk. Ok als ze het antwoord niet weten ;)